Înregistrează-te acum

Conectare

Parolă pierdută

Ai pierdut parola? Vă rugăm să introduceţi adresa de e-mail. Veţi primi un link şi va puteți crea o noua parola prin e-mail.

Termeni și condiții

TERMENI SI CONDIŢII

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Website-ul online-consultantavocat.ro îşi propune să informeze publicul general – toate răspunsurile, informaţiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în www.online.consultantavocat.ro nu reprezintă activitate de consultanţă juridică. Informaţiile din acest site web sunt oferite în scop informativ general, şi nu garantăm exactitatea lor la un moment dat.

Informaţiile prezentate pe acest site nu sunt furnizate în baza relaţiei avocat – client şi nu sunt destinate să înlocuiască consultanta juridică ce poate fi obţinută de la un avocat în baza contractului de asistenta juridică încheiat în formă scrisă. Informaţiile sunt prezentate pentru situaţii standard şi nu sunt adaptate unei situaţii particulare. Cereţi părerea unui specialist înainte de a utiliza aceste informaţii.

Website-ul online.consultantavocat.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru orice fel de consecinţe ce ar putea apărea ca urmare a deciziilor ce pot fi luate în urma lecturării/utilizării conţinutului de pe site.

Accesarea şi utilizarea site-ului sunt condiţionate de acceptarea acestor condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţi, nu accesaţi acest site.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Online.consultantavocat.ro nu poate fi făcut raspunzatoar în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi că urmare a folosirii în vreun fel a informaţiilor prezentate în acest site web. Aceste informaţii au rol pur orientativ şi nu înlocuiesc consultaţia juridică oferită de un avocat din cadrul U.N.B.R..

Online.consultantavocat.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informaţiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a acestora.

Online.consultantavocat.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul niciunui material (comentarii, răspunsuri la întrebări, articole, etc) prezentat pe acest site, nefiind posibilă angajarea răspunderii.

Orice utilizator care vizitează acest site, care adresează o întrebare sau care citeşte un articol, o face pe propria răspundere. Materialele şi informaţiile conţinute de acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoţite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Online.consultantavocat.ro nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile siteului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive tehnice. De asemenea, online.consultantavocat.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la online.consultantavocat.ro sau la o parte a acestui website.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Aceste condiţii de utilizare se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. Online.consultantavocat.ro îşi rezerva dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil, prin urmare sunteţi rugat să revedeţi în mod regulat această secţiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

PUTEREA OBLIGATORIE A ACESTOR CONDIŢII DE UTILIZARE

Aceste condiţii de utilizare sunt acceptate de dumneavoastră implicit prin simpla accesare a  site-ului, reprezentând acordul de voinţă dintre dumneavoastră şi titularul întrebării în legătură cu utilizarea site-ului.

Protecţia proprietăţii intelectuale

Conţinutul online.consultantavocat.ro, precum şi orice alt material având legătura cu online.consultantavocat.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. în orice altă modalitate (articole şi orice alte materiale), aparţin online.consultantavocat.ro şi colaboratorilor săi şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele online.consultantavocat.ro fără a deţine o permisiune scrisă din partea online.consultantavocat.ro.

Sunteţi de acord că prin scrierea unui material (articol, comentariu, întrebare precum şi orice alt tip de mesaj) în online.consultantavocat.ro, transmiteţi online.consultantavocat.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum şi orice altă formă de expunere publică a materialului în cadrul online.consultantavocat.ro.

Înregistrare şi responsabilităţi

Accesul dvs. la anumite servicii şi informaţii din cadrul siteului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiţi nimănui această parolă. Online.consultantavocat.ro nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs. Vă sfătuim să nu dezvăluiţi această parolă persoanelor care vă cer acest lucru.

Din păcate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecinţă, în pofida eforturilor noastre de a vă proteja informaţia personală, online.consultantavocat.ro nu poate garanta securitatea informaţiilor transmise de dvs. către noi. Vă avertizăm aşadar că vă asumați riscul pentru transmiterea oricăror date. Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (username şi parola) în contul online.consultantavocat.ro, indiferent că accesul se realizează de către un utilizator sau un abonat online.consultantavocat.ro. În anumite situaţii, online.consultantavocat.ro îşi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la online.consultantavocat.ro.

Atenţie !

Deşi facem eforturi în vederea asigurării calităţii şi corectitudinii articolelor publicate pe site, online.consultantavocat.ro nu poate garanta actualitatea și aplicabilitatea informațiilor; online.consultantavocat.ro nu îşi asumă răspunderea, în nicio situaţie, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă suferite ca urmare a utilizării, a întreruperii utilizării ori a lipsei regularităţii informaţiilor şi serviciilor furnizate de site, chiar dacă online.consultantavocat.ro vă atenţionase anterior că folosirea acestor informaţii fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Online.consultantavocat.ro nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afişarea sau transmiterea informaţiei pe site sau în orice altă formă nu conţin viruşi ori alte secvenţe distructive de cod sau alte proprietăţi distructive. La cererea Online.consultantavocat.ro, sunteţi de acord să exoneraţi de răspundere Online.consultantavocat.ro pentru orice acţiuni judiciare sau extrajudiciare şi să acoperiţi cheltuielile de judecată şi orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentului contract – termenilor şi condiţiilor Online.consultantavocat.ro.

Legea care guvernează acordul

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentul acord, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea romana în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în fata instanţelor româneşti.

Vă mulţumim,

Echipa Online.consultantavocat.ro

error: Protected Content!